Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Email: ugyfelszolgalat@elektropopp.hu

"BIKKEL" univerzális mini LED fényerőszabályzó

ELEKTROPOPP - 2020. 09. 25. 09:26:00
"BIKKEL" univerzális mini LED fényerőszabályzó
A "BIKKEL" mini LED fényerőszabályzó kicsiny méretének és intelligens elektronikájának köszönhetően, meglévő kapcsoló alá is beépíthető, annak cseréje nélkül. Kizárólag a fényforrásokat szükséges dimmelhető LED fényforrásokra lecserélni.

BIKKEL univerzális LED fényerőszabályzó, 890300

 

A készülék kicsiny mérete, 30x30x13 mm, lehetővé teszi, hogy a BIKKELT meglévő egypólusú- vagy nyomókapcsoló alá lehessen beszerelni, ezáltal azt, egy univerzális fényerőszabályzóvá alakítva.

Az eszköz megfelelő telepítés után, az intelligens elektronikájának köszönhetően, automatikusan beállítja és eltárolja a fényerő minimális és maximális küszöbértékét a telepített fényforrásnak megfelelően. Erre a fényforrások villódzásmentes működtetése miatt van szükség, mivel a különböző gyártók különböző termékeinek a küszöbértékei eltérőek lehetnek. Természetesen ezt az értéket a felhasználó később manuálisan felülbírálhatja.

A készülékhez maximálisan 13db Retrofit fényerőszabályozható (Trailing Edge) fényforrás vagy 13db fényerőszabályozható LED vezérlő (Trailing Edge) csatlakoztatható, utóbbi esetén a vezérlők a teljesítménynek megfelelően több fényforrást is meghajthatnak. A készülék maximális teljesítménye 115VA / 100W, hagyományos izzók vezérlésére nem alkalmas. A "BIKKEL" rövidzárlat, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva. Túlmelegedés esetén a készülék először a fényerőt csökkenti, majd ha ez nem szünteti meg a túl magas üzemi hőmérsékletet a készüléket lekapcsolja.

A "BIKKEL" további kényelmi funkciója a szabadság üzemmód, mely lehetővé teszi a jelenlét véletlenszerű és automatikus szimulációját.