Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Email: ugyfelszolgalat@elektropopp.hu
Telefon: +36 70 591 3079

EXTA LIFE - Okos otthon

Az EXTA LIFE rendszer a világítás, ablakredőnyök, bejárati kapuk a fűtés és egyéb elektromos eszközök kényelmes és hatékony vezérlését teszi lehetővé, nem csak a vezeték nélküli kapcsolókon és távirányítókon keresztül, hanem az okostelefon vagy táblagépen keresztül a világ bármely pontjáról.

A hagyományos rendszerekkel ellentétben az intelligens otthon megoldások számos lehetőséget kínálnak otthonának vezérlésére, kényelmesebbé és hatékonyabbá téve mindennapjait. A világítás szokásos ki- és bekapcsolása mellett könnyedén megadhatóak különböző világítási sémák és automatikus üzemmódok, ilyen lehet például a fények felkapcsolása mellett a redőnyök leeresztése vagy az esti grillezéshez beállíthatja a megfelelő kültéri világítást.

Az EXTA LIFE intelligens otthon rendszer segítségével a világítás mellett, szintenként vagy akár szobánként vezérelheti a különböző redőnyöket is. Az alkalmazásban található ikonok segítségével akár egyetlen kattintással leengedheti vagy felemelheti az összes redőnyt és árnyékolót. Az időzíthető funkciók beprogramozása lehetővé teszi a redőnyök ütemezett vezérlését. A redőnyök és árnyékolók az EXTA LIFE rendszer elemein felül a hagyományos redőnyvezérlőkkel továbbra is kezelhetők maradnak, a rendszer elemei akár meglévő épületvillamossági hálózatba is integrálhatók.

Az EXTA LIFE rendszer termosztátjaival lehetőség nyílik a szobák hőmérsékletének időzített programozása, szobánként akár eltérő módon, órára, napra, hétre pontosan.

Az EXTA LIFE rendszer részét képezik a különböző érzékelők, ilyen például a nyitásérzékelő, vízérzékelő, mozgásérzékelő és multifunkciós érzékelő, mely utóbbi a környezeti hőmérsékletet, páratartalmat, légnyomást és fényszintet érzékeli. Ezen érzékelők segítségével automatizálhatóak illetve tehetők tőlük függővé működési folyamatokat. Például bizonyos fényszint elérésekor, a rendszer kapcsolja fel a kerti világítást és eressze le a redőnyöket. A különböző érzékelők az applikáción belül, bármikor tetszőleges módon törölhetőek vagy rendelhetőek más vezérlő egységekhez illetve programozhatóak át egyszerűen, néhány kattintással.

Az EXTA LIFE rendszer másik sajátossága, hogy bárhol is legyen a világon, a kétirányú kommunikációnak köszönhetően, az applikációban mindig láthatja otthonának állapotát.

Ár
-
Rendezés: