Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Email: ugyfelszolgalat@elektropopp.hu

Hűségpontok

Mire jó a Hűségpont rendszer?

Pontokat lehet gyűjteni különböző módon a webáruházunkban, amit a későbbiekben könnyen levásárolhat bármilyen általunk forgalmazott termékre.

Hogyan juthat pontokhoz?

Minden online vásárlás után pontot adunk, bizonyos termékekre azonban ez nem vonatkozik (pl. akciós termékek), a termékek után kapható pontok, minden esetben feltüntetésre kerülnek a termék oldalakon!

Néhány pont jóváírása hosszabb időt vehet igénybe. Várni kell a pontok felhasználásához míg a rendelési folyamat le nem zárul.

Mennyit ér egy pont?

Minden elköltött 25 Forint után 1 pont jár. A pontrendszer természetesen csak a bejelentkezést követően üzemel!

Meddig használhatóak fel a pontok?

A pontok 365 napig használhatóak, utána lejárnak. A rendszer emlékeztetőt küld majd a lejárat előtt, ha valami okból elkerülték volna a figyelmét a le nem vásárolt pontjai!

Hogyan vásárolhatóak le a pontok?

A pontokat beváltani a webshopban, a rendelés lezárása előtt lesz lehetősége.

Fontos tudnivalók a rendszer használatával kapcsolatban

Viszonteladók hűségpontokat nem válthatnak be, ezt a kedvezményt kizárólag végfelhasználóinknak tartjuk fent! A pontrendszer bizonyos monitoring rendszerrel és védelemmel van ellátva. Ezért a visszaéléseket könnyen ki tudjuk szűrni. Kérünk mindenkit, hogy a rendszert megfelelően használja, ellenkező esetben a pontokat visszavonjuk és felhasználói profilját töröljük rendszerünkből.