Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Email: ugyfelszolgalat@elektropopp.hu
Telefon: +36 70 591 3079

UV-C fertőtlenítő lámpa

Közvetlen hatású germicid lámpák - miért érdemes?

Az Elektropopp kínálatában található UV-C baktériumölő lámpa rendkívül hatékony, mivel a sugárzás közvetlenül a fertőtlenítendő felületre irányul. Ez a megoldás bárhol alkalmazható, ahol nagy embercsoport fordul meg - üzletekben, irodákban, iskolákban, vendéglátó helyeken, ügyfélvárókban vagy akár futárcégeknél is. A virucid lámpa rendszeres használata biztosítja a helyiség sterilitását és a benne tartózkodó személyek biztonságát. Ez különösen olyan járvány esetén fontos, amely különleges óvintézkedéseket igényel.

Ár
-
Teljesítmény:
Rendezés:
UV-C germicid lámpák

UV-C légfertőtlenítő, mely alkalmas közintézmények, nagy forgalmú közösségi terek, kórházak, klinikák, laboratóriumok, magánrendelők, irodák, tárgyalótermek, ügyfélvárók és vendéglátó helyek vendégterének légfertőtlenítésére. Az ultraibolya sugárzás hatékonyan távolítja el a felszínről az emberi testre káros vírusokat, baktériumokat, gombákat és más mikroorganizmusokat. A közvetlen hatásnak köszönhetően biztosítják a megfelelő felületfertőtlenítést (akár 35 m²-ig is). Kiváló minőségű lámpatestek, amely ötvözi az energiatakarékos technológiát és a magas hatékonyságot. A direkt hatású UV-C lámpa kiváló választás, amely garantálja a betegek, a személyzet és a nyilvános terek használóinak biztonságát.

Csíraölő lámpák az Elektropopp kínálatában

Az UV-C vírusölő lámpa nélkülözhetetlen berendezése a kórházaknak és más egészségügyi intézményeknek is. Miért? A munka jellege miatt az egészségügyi központok nagyobb mennyiségű baktériumnak és vírusnak vannak kitéve, amelyek károsak az egészségre. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban csaknem 2 millió beteg fertőződik meg évente kórházakban. A baktériumölő lámpák professzionális védelmet nyújtanak a fertőzések ellen, különösen járványügyi veszély esetén. A rendkívül erős fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező UV-C sugárzás felelős a lámpák hatékonyságáért. Kínálatunkban az UV-C STERILON 72W / 144W FLOW és UV-C STERILON 36W / 108W vírusölő fertőtlenítő lámpatestek kaphatóak, melyek alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • nagy tartósság,
  • I. osztályú védelmét igazoló tanúsítvány,
  • átfogó fertőtlenítési idő 2 óra,
  • kiváló minőségű anyagok felhasználása,
  • energiatakarékos technológia,
  • esztétikus formatervezés,
  • állványra szerelhető.