Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Email: ugyfelszolgalat@elektropopp.hu

UV-C STERILON fertőtlenítő lámpacsalád

ELEKTROPOPP - 2020. 09. 14. 04:30:00
UV-C STERILON fertőtlenítő lámpacsalád
Az UV-C fertőtlenítési technológia már mintegy száz éve ismert, és elsősorban az orvostudományban használják. Az ultraibolya fényt használó UV-C lámpák az egyik leghatékonyabb eszköze a vírusok, baktériumok és gombák eltávolításának.

Az UV-C fertőtlenítési technológia már mintegy száz éve ismert, és elsősorban az orvostudományban használják. Az ultraibolya fényt használó UV-C lámpák az egyik leghatékonyabb eszköze a vírusok, baktériumok és gombák eltávolításának, elpusztítja a fénynek kitett mikroorganizmusok DNS és RNS molekuláit.

Az ultraibolya besugárzás kényelmes, gazdaságos és környezetbarát módja a felületek fertőtlenítésének. Nem igényel nagyobb emberi beavatkozást. Nem fogyaszt vegyi anyagokat ezáltal költség spórolható meg és ezáltal kíméli a környezetet is.

UV-C STERILON felületfertőtlenítő lámpa

Az UV-C STERILON hordozható felület fertőtlenítő lámpatesteket felületek és tárgyak fertőtlenítésére tervezték. A lámpa használata során nem tartózkodhat ember illetve élőlény a fény hatósugarában. A közvetlen fertőtlenítés bárhol alkalmazható, ahol gyorsan, kényelmesen és hatékonyan kell eltávolítani a káros mikroorganizmusokat a felületről.

UV-C STERILON FLOW

Az áramlásfertőtlenítés a lámpa belsején átáramló levegő UV-C sugarakkal történő megtisztításából áll. A vezérelt keringetésnek köszönhetően a levegő áthalad a fertőtlenítő kamrán, ahol UV-C fénynek van kitéve, mely megtisztítja, majd a készülék tetején a helyiségbe távozik az immáron fertőtlenített levegő. Az UV-C sugarak nem jutnak ki a készülékből, így ez a lámpa ideális azokban a helyiségekben, ahol sok ember tartózkodik, folyamatos fertőtlenítésre van szükség és nem oldható meg a fertőtlenítendő helyiség kiürítése.